Steun de Oostzeereis

Sponsoren, fondsen en stichtingen

De reis naar de Oostzee kost geld. We kunnen voor deze historische reis alle steun gebruiken van bedrijven, fondsen en stichtingen. Wilt u meer weten over het financieel of in natura deelnemen in de reis, ga dan naar onze sponsorpagina met contactformulier:

Steun in mijlen

Ook particulieren die de palingaak en de reis naar de Oostzee een warm hart toedragen kunnen de reis steunen. Het reisplan ziet er als volgt uit: Heeg – Brunsbüttel – Kielerkanaal – Oostzee tot aan Helsingør en Kopenhagen – Kiel – Kielerkanaal – Brunsbüttel – Harlingen – Heeg. De palingaak legt daarmee in totaal meer dan 1000 mijl af. Steun de Oostzeereis van de Korneliske Ykes II door mijlen te kopen. Eén mijl kost 25 euro. Klik op de button hieronder om de reis te steunen!

Of koop ons boek ‘Met de palingaak KYII naar Londen’

Het boek ‘Met de palingaak Korneliske Ykes II naar Londen’ is het verslag van onze handelsreis in de voetsporen van onze voorouders, ruim 80 jaar na de laatste historische reis. De opbrengst van de boekverkoop komt ten goede aan de palingaak Korneliske Ykes II. Met de aankoop van ons boek steunt u Stichting de Palingaak met het in de vaart houden van dit prachtige stuk erfgoed.

Het is te bestellen via deze website en te koop via diverse verkooppunten zoals bij de VVV Heeg, bij Warenhuis de Jong, bij De Jong Watersport en in de winkel van Installatiebedrijf Piso, allen in de Harinxmastrjitte te Heeg. Daarnaast is het boek verkrijgbaar in de museumwinkel van het Friesch Scheepvaartmuseum te Sneek.

Ook is het boek aan boord verkrijgbaar tijdens avondvaarten en evenementen: